Das sagen unsere Kunden

auf Schwedisch

Johan Andersson - Vorstandsvorsitzender SEB-Bank

»MAC är ett utmärkt sätt att förhållandevis snabbt lära sig att fungera språkligt i en tysk miljö. Hög intensitet och koncentration gör att mer uppnås till en lägre total kostnad jämfört med privat-undervisning ”per timme” under längre tid.«

Per Ekstam - Corporate Auditing,
DOW Europe, Horgen, Schweiz

»Jag är mycket nöjd med MAC! Deras upplägg är personligt och professionellt. Jag had aldrig studerat tyska innan jag tog den här Intensivkursen. Jag kunde förstå en del tyska tack vare likheter med svenskan men jag kunde inte alls prata tyska. Efter två veckors intensivt arbeite med fyra lärare har jag lärt mig uttrycka mig på tyska I manga användbara situationer och jag har fått en solid grammatisk bas att bygga vidare på. Dessutom har min tyska läs och hörförståelse avsevärt förbättrats. Det har varit hart arbeite men alltid trevligt tack vare de trevliga människorna och den fina miljön. Jan kan varmt rekommendera MAC!« 

Päivi Parkegren - Ulm, Tyskland

»Jag och min man flyttade nyligen från Sverige till Tyskland och vi behövde därmed förbättra våra tyska språkkunskaper I mitt fall rörde det sig om att lära mig språket från början då jag inte kunde någon tyska alls.
En vecka tillbringade jag och min man på MAC med varsin privatlärare som styrde oss framåt. Det var inte bara under lektionstid som det tyska språket utövades, även under lunchen och middagen hade vi sällskap av Claudie och en annan lärare eller hennes man.
Detta intensiva utövande av språket var otroligt nyttigt eftersom jag fick tillfälle att prata tyska utanför klassrummet och under god ledning.
Före middagarna fick vi dagligen en rundtur i Meersburg eller kring trakten. Detta uppskattade jag väldigt mycket, då jag fick mer kännedom om området kring Bodensee samtidigt som Claudie och hennes man är väldigt sociala och trevliga människor att umgås med.
Ett angenämt boende hade vi hos Frau Trautwein, där vi åt frukost varje morgon vid ett välfyllt uppdukat bord. Där fanns allt, från hemlagad marmelad till färskt bröd. Frau Trautwein, en vänlig äldre kvinna, satt med oss vid frukosten och konverserade,och även här fick vi därmed tillfälle att träna tyska.
Jag har nu fått en väldigt bra bas att stå på, det kan tyckas att denna privatundervisning kom för tidigt, men samtidigt vet jag nu hur den grundläggande grammatiken fungerar och kan därmed undvika nybörjarfelen, som tyvärr oftast sätter sig och kan vara svåra att få bort efter några års språkutövande.
Det betyg jag ger MAC är enbart positivt eftersom jag har fått ett vänligt och varmt bemötande från en väldigt kompetent personal.«

Johan Andersson - Vorstandsvorsitzender SEB Bank, Frankfurt

»Ett mycket effektivt och trevligt sätt att förbättra sin tyska!« 

Christer Parkegren - Vorsitzender der Geschäftsführung, VOITH Hydro GmbH & Co. KG, Heidenheim

»Efter en veckas intensiv språkträning hos MAC har jag följande intryck av kursens upplägg och upplevt resultat:
Det mest positiva var att lärarna utgick ifrån mig som person för att sedan på ett systematiskt sätt förbättra mina kunskaper, Dessutom gav kursen mig en överblick i vad som behövs grammatiskt för att jag skall kunna prata en bra tyska.
Jag uppskattade speciellt lärarnas engagemang under hela veckan, allt ifrån den direkta undervisningen till luncher och middagar ”kryddat” med historieberättande om Meersburg, Tysklands historia och geografi.
MAC’s koncept med ett privat boende med personlig service, konversation på tyska från tidig frukost till sen kväll bli resultatet bra. Min kunskapsnivå har förbättrats avsevärt under veckan och även gett mig en bra grund att jobba vidare med.
Totalintrycket är väldigt bra och jag rekommenderar kursen till de med ett behov att under kort tid förbättra sin tyska.«    

AI Website Generator